Wrócili z kolejnych praktyk. Uczyli się pod okiem włoskich szefów kuchni, zwiedzili różne zakątki Umbrii, a nawet spotkali kulinarnego mistrza Roberta Makłowicza! Uczniowie Zespołu Szkół Zawodowych w Lublińcu wzięli udział w kolejnym stażu realizowanym w ramach projektu Erasmus + „Dobry zawód – lepsza przyszłość”. Tym razem zagraniczne praktyki technicy żywienia i usług gastronomicznych odbyli w malowniczej miejscowości Spoleto.
Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu slu24.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas [email protected] lub użyj przycisku Zgłoś komentarz
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz